PREP-parkursus

Prep
Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold

iStock_000022027786_Largeer for alle jer, der ønsker at arbejde med jeres parforhold. Par, der har levet længe sammen, kan finde redskaber til at bryde dårlige vaner samt inspiration til at videreudvikle det, som er godt i forholdet. Nyetablerede par kan få gode kommunikationsvaner fra starten af deres forhold.

Kurset afdækker forskellige problemstillinger, som typisk skaber udfordringer i parforholdet. Det giver redskaber til en konstruktiv problemhåndtering. Under hele kurset indøves en konstruktiv måde at kommunikere på, som kan være en hjælp, når følelserne er i spil i parforholdet.

PREP er skabt som et forebyggende program. Det betyder, at det primært henvender sig til par, som er motiverede for at blive sammen og arbejde med deres relation.

Vi er bevidste om, at mange par, der søger hjælp, er i tvivl, om de skal være sammen. Kurset er dog ikke lavet til par i denne fase. Derfor arbejdes der ikke eksplicit med denne tvivl eller disse valg. Alligevel kan PREP for par – med dette in mente – indgå som et vigtig led i en svær og vigtig afklaringsproces.

Vore PREP-kurser er ikke målrettet par der er gået fra hinanden, eller par med misbrugsproblemer, problemer med alvorlig vold eller psykisk sygdom.

Ofte stillede spørgsmål
Aktuelle kurser er annonceret under “Nyheder”

 

Fra medierne:

Lev livet – TV-øst om skilsmisse

Rita og Karsten fortæller om PREP-kursus i TV midtvest

Politiken: Kursus kan redde par i knibe

Artikel i Bramming Ugeavis

Comments are closed.

Copyright Barak | 2014 | CVR: 3124 2754 |