Stress og stresscoaching

Hvad er stress?

Stress er en ren biologisk reaktion, der skal gøre kroppen i stand til at klare en farlig situation. Nogle mennesker har oplevet, hvordan man i en stresset situation har kunnet gøre umulige ting: løbet hurtigt, løftet tunge ting osv.
Problemet i dag er, at de fleste mennesker i deres arbejdssituationen ikke har brug for disse ekstra kræfter, som så bare er i vejen. Sker det en enkelt gang, giver det ikke problemer, men er det dagligt, hober stresshormonerne sig op i kroppen.

Tag en stresstest her:

https://www.forebygstress.dk/stresstest_3.htm

Stresshåndtering / Stresscoaching

Stress er en tilstand, hvor kroppen gør klar til at kæmpe eller flygte, og er dermed en rigtig god ting. Sker det blot en gang imellem, gør det ingen skade, men er det den daglige situation, bliver kroppen mere og mere påvirket af det og ens arbejdsevne bliver nedsat for til sidst slet ikke at eksistere.

Stresshåndtering gør at man bliver klogere på sig selv og formår at få styr på situationen, inden situationen begynder at styre mig. Man lærer at kende sine stresssymptomer, så man kan agere inden det går galt.

Et stresscoachingforløb henvender sig til alle, der oplever stress i dagligdagen, uanset om man har været nede med stress, eller “bare” har en stresset dagligdag.

Forløbet indeholder 7 samtaler af ca. 1 times varighed, hvor jeg hjælper dig videre i livet efter konstateret stress. I langt de fleste tilfælde vil du være i stand til efter et forløb at genoptage dit arbejde igen.

Send mail til mads@barak.dk eller ring på 4041 3085

Comments are closed.

 • OM OS

  Gunhild: Psykoterapeut og medlem af Psykoterapeut foreningen (MPF)
  Mads: Prep instruktør, Insight Focuset terapeut (3½ år)og Efterskolelærer
 • Stay Connected

 • KONTAKT

  Barak
  Frydenlund 243,
  7120 Vejle Ø
  Tlf.: 4041 3085
Copyright Barak | 2014 | CVR: 3124 2754 |