Ægteskab og familieliv

Fornyelse og vækst.

Familielivet og ægteskabet

Nyt forår

Når intimiteten spirer på ny efter overgrebets vinter: Vi vil forholde os til, hvordan håb, forventninger og ungdomsdrømme kan blive ødelagt på grund af overgreb. Samtidig vil vi se på, hvordan sandhed, respekt, vilje og tro kan bane vej for, at den sårede intimitet kan genoprettes.

Hvordan holder vi kærligheden levende?

Ofte møder vi par, der siger, “vi er vokset fra hinanden”. Vi vil se på, hvad vi kan gøre for at undgå at komme i en sådan situation, så ægteskabet i stedet kan blive en vækstplads, der kan udfordre vort forhold til daglig fornyelse.

I medgang og modgang

Alle der har indgået ægteskab, har sagt ja til at elske og ære i medgang og modgang. Hvordan er det med at leve det ud, når hverdagen banker på?

Kærlighedens mange sprog

“Jeg gør alt hvad jeg kan for at vise min partner min kærlighed, men får intet tilbage.” Kender I den situation er det sikkert fordi I taler forskellige kærlighedssprog.

Dette er et oplæg til større forsamlinger, hvor baggrunden for sprogene forklares og der er indlagt små opgaver, så I lidt bedre kan få det “ind under huden” og lære lidt af det. Varighed: ca. 1,5 time

Kontakt os

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gunhild
Tlf.: (+45) 40 36 84 59
Mail: gunhild@barak.dk

Mads
Tlf.: (+45) 40 41 30 85
Mail: mads@barak.dk