Stresscoaching

Stresscoachingforløb i Vejle og online

Hjælp til dig, der lider af stress

Jeg tilbyder effektiv stresscoachingforløb i Vejle.
Online stresscoaching er også en mulighed.
Målet for stresscoaching er,  at du kan få en hverdag der ikke er styret af stress.
Online stresscoaching fungerer erfaringsmæssigt rigtig godt, så uanset hvor i landet, du befinder dig, kan du fint bruge mig som coach.

Hvad er stresscoaching?

To ting:

 • Afstressning
 • Redskaber til et godt liv uden stress, herunder:
  – At lære at kende stressorer
  – Tydelig kommunikation
  – Et balanceret liv

Når man er stresset, er man ikke modtagelig for coaching/gode råd. Man kan godt høre dem og forholde sig til dem, men der er ikke mentale resurser til at føre det ud i livet. Derfor starter et stresscoachingforløb med vejledning til at slappe af, så stressen kan komme ud af kroppen. Så tager vi lidt efter lidt fat på at kigge fremad, hvor du får gode værktøjer til hjemme- og arbejdsliv og afbalancerer mellem tingene, så det vigtigste kommer først.

Samtalerne foregår typisk over et par måneder, således at der vil være ca. en uge mellem de første, og efterhånden vil der blive længere mellem dem. Dette aftales fra gang til gang.

Bestil tid til stresscoaching.

Hvad giver stresscoaching?

 • Man lærer sig selv og sine grænser bedre at kende
 • Gennem læring og dialog lærer man at håndtere stress

Med dine nye værktøjer i rygsækken, forbedrer du dine fremtidige muligheder for at mærke efter og stoppe i tide, inden du bliver stresset.

Gennem et stresscoachingforløb, vil du også opleve forbedret livskvalitet, og føle dig bedre rustet til de udfordringer, der kommer i hverdagen.

Er det nødvendigt med en stresscoach?

For at kunne håndtere stress skal du have fokus på det, der stresser og forholde sig til det. Det meste er enkle ting, og man kan spørge som det er nødvendigt med en coach; men erfaringen viser, at det er godt at have en person, man kan sparre med og som man ved, man skal møde. Det er i sig selv er med til at øge virkningen.

Har du mistanke om at have stress, er du sygemeldt eller andet? Så tag kontakt til mig. Jeg kan hjælpe dig med stresshåndtering, så du kan få glæden tilbage i hverdagen.

Du kan læse mere om stresssymptomer her.

Hvad er stress?

Stress er en helt naturlig reaktion fra kroppen, når man føler sig truet, f. eks. hvis man bliver konfronteret med en sulten løve. Kroppen tager en hurtig beslutning, om man skal kæmpe, fryse eller flygte.

En sådan reaktion sætter spor i kroppen, men over tid bliver belastningen repareret. Hvis kroppen ikke når at reparere inden en ny situation opstår, ender det med, at kroppen befinder sig i en konstant kæmp/frys/flygt-situation, hvilket til sidst kan ende med kronisk stress.

Ved kronisk stress er krop og sind under stadig belastning, og det kan kan forårsage alvorlige psykiske og fysiske problemer. Har du over en længere periode følt dig stresset og utilpas? Så bør du overveje at søge professionel hjælp.

Fornemmer du, at du:

 • er på kanten af stress – eller måske er du allerede ude over kanten af stress
 • er bange for eller føler, at stressen vil tage over og blive styrende
 • har en stresset hverdag der ind imellem virker kaotisk og uoverskueligt

Få hjælp igennem stresscoaching

Et stresscoachingforløb hjælper dig til:

 • at genfinde balancen i dit liv
 • at håndtere stressede situationer
 • at blive klogere på dig selv
 • at sige til og fra på de rigtige steder

Stresscoaching er den mest effektive metode, til at forebygge og håndtere stress.

Pris

Et forløb består af 7 samtaler af ca. 1 times varighed fordelt over ca. 2 måneder og mulighed for 1-2 opfølgende samtaler,  og koster kr. 7.000 + moms.

For private er prisen kr. 700 pr samtale

Er du under uddannelse, er prisen kr. 400 pr samtale.

Igennem stresscoaching, vil jeg sammen med dig, få afklaret hvilke situationer der belaster og stresser dig. Jeg vil vejlede og klæde dig bedst muligt på til, at lære at komme igennem de situationer, der er svære og stressende for dig. Jeg vil guide dig, med min bedste viden og værktøjer, så vi får dig bedst muligt ud af stressen.

Kontakt mig

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med mig, om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg kommer gerne ud til virksomheder eller arrangementer for at fortælle om stress, og hvordan man bedre passer på sig selv og hinanden, så ingen havner i stress.

Se mere her

Mads
Tlf.: (+45) 4041 3085
Mail: mads@barak.dk