Tegne-male-terapi

Er en måde at tegne eller male den, vi er. Det handler ikke om at male smukt, eller noget der ligner. Det handler om at male et billede af, hvordan det er at være dig eller mig lige nu. Tillige giver det en mulighed for, på en kreativ, nænsom, spontan, intuitiv måde at gå på opdagelse i de områder af vort liv, hvor vi ønsker vækst. Endelig kan det, at tegne og male give os mulighed for at udtrykke noget, som vi kan have svært ved at sætte ord på.

Et maleterapeutiske kursus

giver mulighed for at du kan fordybe dig i dit liv på en kreativ og sjovt måde sammen med andre. Kurset vil typisk bestå af en gennemgående maleproces, hvor der males med acrylfarver på lærred, og hvor du guides hele vejen. Herudover vil der være mulighed for at dele det, du har lyst til med andre, det kan være farvevalg eller tanker i forhold til processen eller tanker fra dit eget liv. Samtidig vil du få mulighed for at lytte til andre, og derved få inspiration, der kan påvirke din proces.
Der kan arbejdes som gruppe på et fælles billede, eller den enkelte deltager kan arbejde med sit eget billede.

At arbejde på et fælles billede kan være opbyggende for et fællesskab, f. eks. en menighed, et lejrfællesskab eller i forbindelse med teambuilding i et lederskab.

male