Indsendt af Mads den fre, 03/05/2021 - 09:43

”Engang troede jeg, at jeg var den eneste, der var anderledes. Men vi er alle anderledes, mere anderledes end vi tror. Nogle af os fordi vi ikke ser med øjnene. Andre fordi vi ikke ser med forstanden. De fleste af os fordi vi ikke ser hinanden.”

Skrevet af nordmanden Erling Stordahl, der blev blind som 13-årig og er manden, der stod bag starten af skiløb for binde. Et sådant løb kræver en ledsager, der opfatter sin vens sårbarhed som en styrke og ikke en begrænsning.

Vi kan se hinandens forskellighed som noget aparte, men vi kan også se det som styrke.

I et parforhold er det oftest modsætninger, der mødes. Det er det, der er med til at give forelskelsen, men også på sigt kan give konflikter. Udfordringen er at se hinandens forskellighed som en styrke og huske, at når vi er forskellige, er det forskellige ting, vi ser som vigtige, og derfor vil der være færre ting, der bliver forsømt, både af fysisk og mental art.

Vi er forskellige og skal huske at se forskelligheden som en styrke.

Ha’ en god dag.

Spørgsmå og svar fra Parvis.dk

Emne: Smerten holder ikke op - halvandet år efter brud med utro ex-kone Hej Jeg er 48 år - og blev forladt af min kone i en støvsky af bedrageri, løgne og voldsom manipulation for halvandet...

mads

Stresscoachingforløb

Et forløb over 7 X ca. 60 min. kr. 4.500 ved forudbetaling. Pris pr. session er kr. 700