Personlig vækst

Find dit vækstpotentiale.

Emner om personlig vækst

Stress – hvad er stress, og hvordan forebygges det?

Du får indblik i stresssorer, hvordan stress fungerer og hvordan det kan forebygges

Kreativ vækst

Er et tegneterapeutisk kursus over en eller flere dage, hvor du har mulighed for at fordybe dig i dit liv på en kreativ og sjov måde sammen med andre.

På nåden i Guds hjerte

Salmen af Montin og Rosenius danner udgangspunkt for et billedforedrag om menneskelivet.

Kursen er sat

Hvordan kan troen, dåben og fællesskab blive vigtige ankre til støtte og opmuntring når når livet synes svært. En velsignet proces i ord og billeder.

Trøst

Et emne om at give den trøst videre, som vi selv er trøstet med af Gud. Hvad er det vi har fået? Hvordan giver vi det videre i tillid til, at det er det, der er brug for, og at det slår til?

Er jeg afhængig eller bare nyder? Hvad er jeg afhængig af? Hvis jeg er afhængig, hvordan kommer jeg da videre med mit liv?

Masker

Alle mennesker bærer indimellem masker. Vi gør det for at beskytte os i mødet med andre mennesker. Hvad gør jeg, hvis mine masker er utilsigtede og gør, at jeg oplever mig som en skygge i mødet med andre? Hvad kan jeg gøre for at leve mere frit?

Når fortiden spiller ind: Vi vil se på en række ting, der kan ligge i vores historie og som kan have en afgørende betydning for livets udfoldelse på godt og ondt.

Vrede

Da vrede kan ødelægge meget i vores eget og andres liv, forsøger vi ofte at undgå eller fornægte den. Men vreden er en vigtig bestanddel af vores liv. Vi vil se på, hvordan den kan hjælpe os til vækst, i stedet for at ødelægge livet for os selv og andre.

Følelsesmæssig afhængighed

Vi vil se på hvad følelsesmæssig afhængighed er. Hvilken betydning den spiller i vores relationer til andre. Positive og negative sider ved følelsesmæssig afhængighed. Endelig vil vi se på, hvad vi kan gøre for at udvikle os imod en mere fri væren.

Listen er ikke komplet.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gunhild
Tlf.: (+45) 40 36 84 59
Mail: gunhild@barak.dk

Mads
Tlf.: (+45) 40 41 30 85
Mail: mads@barak.dk