Stresscoaching forløb i Aarhus og Vejle

Jeg tilbyder effektiv stresscoaching forløb i Århus og Vejle, så du kan få en hverdag som ikke er styret af stress. Det er muligt at starte et forløb bestående af flere samtaler, eller blot en enkelt samtale med en stresscoach.

Et stresscoachingforløb hos mig, indeholder 7 samtaler af ca. 1 times varighed. Under forløbet får du værktøjer til at hjælpe dig med at håndtere og reducere din stress. 
Ved de første 4-5 samtaler er det med en uges mellemrum, hvorefter der vil gå lidt længere imellem, så forløbet kommer til at strække sig over 2-3 måneder. 

Bestil tid ved stresscoach

Hvad koster en stresscoaching samtale, eller et stresscoaching forløb?

Prisen på et stresscoaching forløb er 7x60 min for 4.500 kr.
Pris på en stresscoaching samtale 60 min for 700 kr.

Hvad får jeg ud af et stresscoaching forløb?

Fordelene ved dette stresscoaching forløb er, at du lærer dig selv og dine grænser bedre at kender. Gennem læring og dialog lærer du at håndtere stress.

Med dine nye værktøjer i rygsækken, forbedrer du dine fremtidige muligheder for, at mærke efter, og stoppe i tide, inden du bliver stresset. Igennem et stressforløb, vil du også opleve forbedret livskvalitet, og føle dig bedre rustet til de udfordringer, der kan komme i hverdagen.

Har jeg brug for en stresscoach?

Har du mistanke om at have stress, er du sygemeldt eller andet? Så tag kontakt til mig. Jeg kan hjælpe dig med stresshåndtering, så du kan få glæde tilbage i hverdagen. 

Du kan læse mere om stress symptomer eller stress behandling.

Hvad er stress? 

Kronisk stress er en belastning af sindet, der kan forårsage alvorlige psykiske og fysiske problemer. Har du over en længere periode følt dig stresset og utilpas? Så bør du overveje, om du kan være syg med stress. 

Hos Barak i Aarhus og Vejle, tilbyder vi stresscoaching samtaler og stresscoaching forløb til at hjælpe dig videre mod en bedre hverdag, med mere overskud og glæde. 

Føler du, at du...:

  • Er på kanten af stress - eller måske er du allerede ude over kanten af stress
  • Er bange for eller føler, at stressen vil tage over og blive styrende 
  • Har en stresset hverdag der ind imellem virker kaotisk og uoverskueligt 

Få hjælp igennem stresscoaching

Et stresscoachingforløb hjælper dig til

  • at genfinde balancen i dit liv
  • at håndtere stressede situationer
  • at blive klogere på dig selv
  • at sige til og fra på de rigtige steder

Sgtresscoaching er den mest effektive metode, til at forebygge og håndtere stress. 

Igennem stresscoaching, vil jeg sammen med dig, få afklaret hvilke situationer der belaster og stresser dig. Jeg vil vejlede og klæde dig bedst muligt på til, at lære at komme igennem de situationer, der er svære og stressende for dig. Jeg vil guide dig, med min bedste viden og værktøjer, så vi får dig bedst muligt ud af stressen.